„Hajmo na OPENS piknik!“ u parkovima u Novom Sadu

Udruženje “Inženjeri zaštite životne sredine” u toku ove nedelje, u parku u Ulici Vojvode Knićanina, realizuju edukativno-rekreativne aktivnosti u okviru projekta “Hajmo na OPENS piknik!”.

Aktivnosti se održavaju od 18., 20., 21. i 22. decembra, u dva termina – od 10 do 11 časova i od 15 do 16 časova, a namenjene su učenicima i učenicama srednjih škola.

Tokom aktivnosti, učenice i učenici Medicinske škole „7. april“ izvode određene vežbe nakon čega dobijaju različite nagrade u zavisnosti od postignutog uspeha.

Cilj projekta je da mladi prepoznaju parkove kao značajna okruženja za kvalitet života stanovnika gradu, kao i da ih motiviše da u njima provode više slobodnog vremena.

Projekat „Hajmo na OPENS piknik!“ finansiran je od strane Gradske uprave za sport i omaladinu Grada Novog Sada- Kancelarija za mlade, u okviru realizacije programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora kojim se ostvaruju ciljevi i sprovode aktivnosti definisane aplikacijom Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019. godine, a u skladu sa Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2015-2018. godine.


admin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *