POZIV ZA UČEŠĆE NA KONFERENCIJI

Udruženje „Inženjeri zaštite životne sredine“ u petak 6. oktobra 2017. godine, u Novom Sadu, organizuje konferenciju „Upravljanje otpadom u Srbiji po evropskim standardima“.

Konferencija ima za cilj informisanje predstavnika i predstavnica civilnog sektora koji su zainteresovani za temu upravljanja otpadom u procesu EU integracija. O trenutnom stanju i obavezama koje je potrebno ispuniti na putu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji govoriće predstavnici i predstavnice Ministarstva zaštite životne sredine, Agencije za zaštitu životne sredine, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Zainteresovani članovi i članice organizacija civilnog društva koji žele da prisustvuju Konferenciji potrebno je da do ponedeljka 2. oktobra pošalju popunjen prijavni list na e-mejl adresu izzsns@gmail.com.

Prijavni list, tekst poziva i okvirna agenda Konferencije mogu se pronaći u nastavku teksta.

Broj učesnika i učesnica je ograničen. Za osobe koje nisu iz Novog Sada, obezbeđena je refundacija putnih troškova u visini cene povratne autobuske karte.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 065/264-21-56.

Konferencija „Upravljanje otpadom u Srbiji po evropskim standardima“ realizuje se uz podršku programa CSOnnect koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC). Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Konferencija Upravljanje otpadom PRIJAVA

Konferencija Upravljanje otpadom POZIV

Konferencija Upravljanje otpadom AGENDA


admin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *